Tillbaka i Sverige
 
Nu är jag tillbaka efter en veckas uppladdning inför hösten.
Turkiet bjöd på många lata dagar och hyfsat mycket läsning, närmare bestämt har ni fem recensioner att se fram emot.
Vardagen är på ingång och skolan kickar igång på måndag. För jag har väl nämnt att jag har bytt inriktning och ska skola om mig helt och hållet? Men först har jag ju den sista sommarlovshelgen att se fram emot. Sedan känns det som om den här bloggdesignen börjar höra till det förflutna, tycker inte ni det? Dessutom tänkte jag kolla om det finns intresse av en utvärdering på min Sony E-reader för jag känner att jag ändå har fått en ganska klar uppfattning om den efter att vi har umgåtts relativt frekvent i en veckas tid nu.
 
Hösten, nu kör vi!
 
 
 
 
 
#1 - Caroline - Bland böcker

Oj, det där såg ju inte alltför obehagligt ut ;) Jag vill gärna höra vad du tycker om din läsplatta, för jag går själv i köpa-läsplatta-tankar. Och sist men inte minst: vilken karriär ska du inleda nu? Kram!

Svar: Haha nae det var prima tider! Jag skriver nog ihop ett ganska omfattat inlägg om det då men kan redan nu säga att jag är väldigt nöjd. Jag tog till sist en läsplatta istället för en surfplatta pga ljuset, och det gick jättebra att sitta med läsplattan i solen och den tar ju dessutom så lite plats :) På måndag tar jag mina första stapplande steg mot bibliotekarie faktiskt, får se hur jag trivs och om jag känner något pepp. Jag har ju trots allt precis avslutat tre år på universitetet.. ;)
Carolina Edvinsson

#2 - Susanne

Aha, vad spännande med ny utbildning! Hoppas du trivs :)

#3 - Nilmas Bokhylla

Härligt! Nu åker jag istället ;)

Svar: Haha jaså? Ha det så bra då! :)
Carolina Edvinsson

#4 - Lena

Jag är väldigt intresserad av en utvärdering på läsplattan! ;) Har börjat fundera på läsplattor igen och tyckte att denna av Sony inte är så tokig ändå fastän jag tidigare varit insatt på skaffa en kindle paperwhite.

Svar: Just det, det hade jag glömt att jag skulle göra så tack för påminnelsen! ;) Jag kan ju inte säga något om den är bättre eller sämre eftersom jag bara har testat den ena men jag är nöjd med min Sony eftersom den tar alla svenska format också :)
Carolina Edvinsson