Månadens utmaning: December
 
 
Decembers utmaning för mig kommer att bli att ta mig lästid. Inte bara en stressig tiominutare bara för att jag vill hinna läsa klart boken innan ett visst datum, utan riktig lästid. Sådan lästid som är utan krav eller stress runtomking och som gör att man verkligen kan sjunka djupt ner i boken, nästan så djupt att man försvinner från den här världen. För en stund. Eller att man i alla fall lägger den åt sidan för en stund. Sådan lästid vill jag ha i december. 
 
För att det här ska fungera måste jag verkligen fortsätta att hålla ordning på mina olika kurser och verkligen försöka att hålla motivationen uppe ända in i slutet.
 
 
#1 - Zelly

Härlig utmaning :) Ska jag med göra när jag får vara lite ledig från jobbet över jul :) ska planera att bara krypa upp i soffan och drömma mig bort med näsan i en bok :)

Svar: Haha du får mig att vilja göra det nu med en gång, låter så himla mysigt! ;)
Carolina Edvinsson

#2 - johanna renling

jag längtar efter den där lästiden jag med!
jag har tagit semester över jul och kommer vara ledig i två veckor. inte för att vi ska nånstans, utan bara vara hemma o vara ledig

planen är att ta det lugnt och pyssla och läsa!!

jag räknar dagarna...

Svar: Amen gud vad skönt det lät! Semester är ju inte alltid annars lugn och ro, det är då man brukar försöka hinna med så mycket roligt som möjligt. Så det var nog ett smart drag att ta ut lite ledighet trots att inget speciellt är inplanerat :)
Carolina Edvinsson