OBS! Icke bokrelaterat.
 
Ni som hänger med i bloggen kanske minns att jag skrev här om att jag hade läst matrevoultionen och var sugen på att testa vilket resultat LCHF-kost kunde göra? Nu är projektet i alla fall igång och jag och min sambo hade tänkt försöka att hålla ut i minst två veckor. Vi hoppas på att kunna gå ner något kilo i vikt, såklart, minska sockersuget och jag vill gärna råda bot på mitt beteende angående att mackor är den perfekta måltiden.
 
Om ni vill få tips på recept och kanske ge er på att testa själva så hade jag tänkt komma med lite middagstips på min andra blogg, här. Anledningen till att jag skriver det här är egentligen för att jag vill ha mer motivation till att inte fuska och ju fler som vet om det desto värre skulle det kännas att misslyckas.
 
 
Kan ju passa på att nämna fler icke bokrelaterade saker nu när jag ändå är igång och pladdrar. Vi har startat igång en ny kurs som kan vara den värsta vi har läst, vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi är på slutspurten av utbildningen nu och det borde vara svårare. Det kan göra att bloggen brister lite om jag för första gången får för mig att faktiskt plugga i tid. Annars har jag ju jobbet att skylla på också. Dessutom läser jag en bok nu som det går så oerhört trögt med..
 
Peace out!
ps. Sorry för det ¨långa inlägget som egentligen inte hade med något att göra. d.s