Sneakpeak på kommande recensionsmaterial.
 
Imorgon kommer en recension att dyka upp på bloggen som har dröjt alldeles för länge. Så länge som jag såg fram mot den här boken och sedan när den väl dök upp i brevlådan så kom annat emellan, som det ju så ofta gör, och det tog flera månader innan den hittade upp ur flyttkartongen igen. Men bättre sent än aldrig. Även om jag skäms. Skäms för att det är ett recensionsexemplar som borde ha lästs för flera veckor sedan. Hur lång tid brukar det ta för er att recensera ett hemskickat recensionsexemplar?
 
 
 
#1 - Elina

Oj - jag frågar ytterst sällan efter rec.ex bl.a för att jag vill kunna recensera dem inom en god ram för deras rec.datum. I och med att jag håller lågt antal och har så få per år är det överkomligt att hålla bra koll på dem och recensera dem i bra tid efter man fått dem. Dessutom frågar jag bara efter böcker jag veeerkligen vill ha - delvis för att möta läslusten på bästa sätt och mer eller mindre garantera läsning! (; (:

Är det ordning i bokhyllor m.m. efter flytt (jag och sambon är knappt helt i ordning med allt ett år senare - i och för sig eventuellt för att sambon ofta jobbar borta - och när sambon är borta försöker Elina läsa)? ^^

Svar: Ja, jag är lite kluven till det där med recensionsex. Ibland älskar jag det och ibland hatar jag det, men för det mesta gäller det förstnämnda! :) Nej någon ordning kan jag knappast påstå att vi har men än så länge kan jag skylla på att de ska byta golv i rummet där alla bokhyllor ska stå så det känns "onödigt" att göra i ordning därinne tills dess ;) Så alla böcker ligger faktiskt fortfarande i flyttkartonger, sorgligt men sant.
Carolina Edvinsson