Måndagens Movie: Håkan Hellström på ullevi
 
 
 
Titel: Håkan Hellström på Ullevi 
Premiär: 15 december 2014 (Sv)
Längd: 130 min
Genre: Dokumentär & Musik
Medverkande: Håkan Hellström 
Imdb-betyg: -
Länk till Imdb
 
 
 
 
 
 
 
Handling: En konsertfilm från Håkan Hellström på Ullevi den 7:e Juni 2014 tillsammans med fansens egna berättelser, intervjuer och backstagebilder. En film för alla de som var där, som hade velat vara där eller som undrar varför de skulle velat vara där.
 
Omdöme: Det börjar bra, rakt på och sedan fortsätter det bara att öka nästan genom hela filmen. Det är en hel del från konserten, även om mycket även är utelämnat till förmån för tidsaspekten antar jag. Det görs dock en hel del plats till fansen, till de som köar i en vecka utanför Ullevi och till de som står längst fram och ger hela sitt hjärta till musiken. Håkan själv bjuder på lite backstagefilmer och en liten miniintervju, två saker som jag hade önsat att det hade funnits mer av. Mer av Håkan som person än Håkan som artist. För att komma ännu närmare, för att som åskådare känna sig ännu mer exklusivt utvald. Men det är bra drag genom hela filmen och de har verkligen lyckats med att fånga in de bästa godbitarna från konserten. Och Veronica Maggio och Håkan Hellström i duett ger självklart rysningar i form av Kärlek är ett brev skickat tusen gånger tillsammans med Det är så jag säger det och seda finns det låtar som ger andra sorters rysningar såsom Ramlar och Det kommer aldrig vara över för mig. Det finns låtar för alla på låtlistan. 
#1 - MonsterSteffa

Jag valde att inte se filmen på bio för jag tror att den faktiskt kommer att komma ut som film också. Känns ju nästan dumt annars, så som dom försöker mjölka ur pengar av oss fans på den där konserten i övrigt! ^^

Svar: Ja, håller med. Man kan ju se den på aftonbladets tv nu tror jag till och med!
Carolina Edvinsson