Månadens utmaning - Mars
 
 
Varje månad sätter jag ju upp en utmaning för mig själv, ofta inte en så stor eller viktig grej utan bara för skojs skull. Jag borde dock lägga in någon yttre motivation egentligen, för lite känns det som om jag inte bryr mig så mycket om jag vinner eller förlorar. En sådan motivation skulle till exempel kunna vara att jag får köpa en bok om jag klarar utmaningen! Det vore något det, tåls att tänka på. Nu är det i alla fall dags att presentera Mars månads utmaning och passande nog kickar Bokmoster igång ett läsmaraton. 10 böcker på en månad! Häng med du också!
 
 
 
#1 - Amanda

Jag är på! Dels ska jag läsa de 4 böckerna jag lånat från biblioteket, och sen ska jag läsa klart Läckbergs serie!

Svar: Det är bra med biblioteksböcker på det sättet att man får ett slutdatum tills man ska ha läst ut dem, böcker i bokhyllan får tyvärr ofta stå tillbaka. I alla fall är det så hos mig :)
Carolina Edvinsson

#2 - Bokmoster

Jag gillar att sätta upp mål för min läsning, det blir en extra sporre att läsa fler eller andra böcker än jag brukar. Men det där med belöning har jag inte tänkt på, tack för den idén! Så klart man måste få köpa en bok efter en prestation som ett läsmaraton :)

#3 - Xenia

Mysig hemsida.
Jag gillar att sätta upp mål, men jag är urusel på att fullfölja ända till slutet. Så därför är min utmaning bara att läsa så många böcker som jag hinner

#4 - Mrs E

He he, vet inte vad jag är för typ av idiot men jag hoppar på läsmaratonet och min man springer riktiga maraton :-)