Månadsutvärdering - Mars
 
 
Böcker som lästes i mars:
Suzanne Collins - Gregor de hemliga tecknen
Henri Gylander, Sofia Lindh, Robert Pettersson & Emelie Stigwan (red.) - Serier mot rasism
 
Varav lånade: 5
Varav egna: 0
 
Antal sidor: 1 468
 
Bästa boken: En av oss: en berättelse om Norge
Sämsta boken: Sången ur det kinesiska rummet
 
Antal köpta: 12
 
Kommentar: Jag har nog aldrig läst såhär några böcker under en månad som bokbloggare. Det är ungefär hälften av vad jag brukar läsa, vad har jag gjort egentligen? Vad har jag sysselsatt tiden med som har varit viktigare än att läsa? Ingenting vad jag kan komma på. Dessutom är en av böckerna ett seriealbum så egentligen är statistiken missvisande sett till ren läsning, mer bildtittande. Jag är besviken det måste jag säga. Däremot har jag haft en relativt lyckas månad sett till hur bra böckerna har varit, egentligen har jag abra varit missnöjd med Sången ur det kinesiska rummet för de andra har nästan varit fullpoängare allihop och det tillhör ju inte vanligheterna. Det kanske är det som är receptet på min kritiska boksyn, jag borde läsa långsammare. 
 
Månadens utmaning: Ännu mer besviken blir jag när jag återkopplar till månadens utmaning för mars som var ett läsmaraton. Det kanske är där felet ligger, jag fick prestationsångest och avbröt loppet fast det måste ha skett undermedvetet i så fall för jag har inte ägnat läsmaratonet en tanke.. Jaja, nu tar vi nya tag nästa månad! April ju, vår! Mycket roligt som är på gång i schemat dessutom. Bland annat min födelsedag ;)
 
Filmer som recenserades i mars:
 
 
#1 - Linda

Jag tycker att du jobbat på bra denna månad. Och vilken kul ide med månadsutvärdering! =)

Titta gärna in hos mej om du har vägarna förbi. / Linda
http://www.nattstad.se/bokmalen

#2 - Lena

Vissa månader blir det bara mindre än man tänkt sig. Inte heller jag har hunnit så många. Kika gärna på min sammanfattning om du är intresserad.

#3 - Zelly

Men du har läst bra böcker :)

Svar: Ja, det har jag ju :)
Carolina Edvinsson

#4 - C.R.M. Nilsson

Vissa månader blir det så. I stunden känns det som om april kommer bli segt för egen del; har väldigt litet sug efter att läsa.