Söndagens smakprov - Misterioso
 
Mitt smakprov är lite försenat men när man vaknar upp till sol och blå himmel finns ingen tid att spilla, då är det bara ut i skogen direkt som gäller. Särskilt nu när man inte är bortskämd med sådant väder. Nu är jag i alla fall tillbaka inomhus och den här gången kommer mitt smakprov ur Misterioso av Arne Dahl som är den första delen i serien A-gruppen. Det är en bok som ingår som kurslitteratur men jag kan mycket väl tänka mig att jag lika gärna skulle ha valt den själv en dag. Däremot är jag inte så imponerad hittills måste jag erkänna. Är det kanske en serie som måste få lite tid att växa? Eller är det bara det att den inte passar just mig? 
 
 
#1 - Boklysten

Tack för smakbiten!

#2 - Emma

Sicken fin blogg!

#3 - Emma

Sicken fin blogg!

#4 - Emma

Sicken fin blogg!

Svar: Nämen tack!
Carolina Edvinsson

#5 - Åsa

Tack för smakbit. Arne Dahl har jag fortfarande inte läst något av - kanske på tiden att göra det. :)

#6 - Monika

Jag har ju läst och älskat hela serien om A-gruppen, men kom inte ihåg vad jag tyckte om denna första. När jag kollar så gav jag den bara 3,5, nästa gav jag 4 och de två nästkommande 4,5. Så ja, jag tycker det blev bättre :)

Svar: Ja, boken är ju inte slut än men efter att ha kommit knappt halvvägs lutar det åt ett väldigt fattigt betyg faktiskt ;) Men jag ger nog inte upp hoppet då, ibland behövs det lite fler gånger för att lära känna några nya poliser.
Carolina Edvinsson

#7 - Lottens bokblogg

Tack för smakbiten. Jag har läst Ont blod, som är den först utkomna boken i serien, fast den utspelar sig efter Misterioso, och jag var lite besviken faktiskt. Trodde det skulle vara mer i min stil.

Svar: Jaha? Ännu en serie med krånglig ordning verkar det som.. ;) Ja, ne jag gillar den inte alls faktiskt och trodde precis som du att det skulle vara något för mig. Men man kanske är lite bortskämd med att man brukar veta vad man får när det kommer till deckare.
Carolina Edvinsson

#8 - Skriva läsa leva

Den verkar bra. Tack för smakebiten!

#9 - lene

Takk for smakebiten!

#10 - LexieLäser

Tack för smakbiten :)