Söndagens smakprov - Vassa föremål
 
Det är söndag igen, är det bara jag som tycker att dagarna susar förbi? Känns inte som om jag hinner med någonting av det jag borde göra. Söndagar betyder i alla fall att det bjuds på smakprov på de flesta bokbloggarna och jag vill inte vara sämre så här är ett utdrag ur Vassa föremål av Gillian Flynn. Det är den första boken som jag läser av henne (Jo, det är helt sant!) eftersom jag ville ta dem i den ordningen som de har givits ut. Vad jag har kunnat läsa mig till så tillhör inte just den här en av hennes bästa? Så jag kommer att ge henne minst en chans till, förmodligen två. Vassa föremål är i alla fall en obehaglig och mörk historia på ett sätt som kryper under huden på en och tillhör alltså inte de mer klassiska polisromanerna där jakten på en mördare ligger i fokus genom hårt och grävande polisarbete.
 
 
#1 - Ewelina

Gillian Flynn finns med i min boktolva för året så i februari har jag tänkt läsa Gone Girl. Tack för smakebiten!

#2 - C.R.M. Nilsson

Gillian Flynn är en författare som jag är väldigt nyfiken på. Jag har en bok av henne stående i hyllan, så kanske blir hon läst i år :) Tack för smakbiten!

Svar: Jag tycker verkligen att du ska testa, är ju som sagt väldigt mörkt utan att vara en klassisk deckare :)
Carolina Edvinsson

#3 - Monika

Ha! Vad är oddsen för detta? Vi läser samma, gamla bok :)

Svar: Haha, ja det kan ju inte vara skyhöga odds med tanke på antal böcker. Men å andra sidan brukar vi i alla fall läsa liknande böcker ;)
Carolina Edvinsson

#4 - Johannasdeckarhorna

Jag har bara läst Gone Girl

#5 - CissiG

Oj läskigt. Gone Girl har jag läst men denna finns i bokhögen.
Kram Cissi som tackar för smakbiten.

#6 - astridterese

Uff da! Det hørtes ganske så ekkelt ut :-) Ønsker deg en fin søndag!

#7 - Kajsa

Jag gillade verkligen den här boken när den kom ut. :) Ibland är det inte så lätt att få ut en mjölkkindtand... Vare sig man är mördare eller tandläkare. ;) Tack för smakbiten!

#8 - Lena

Gillade denna bok riktigt mycket.

#9 - Boklysten

Har läst Mörka platser som inte riktigt var min typ av bok men tänker ge Gillian Flynn en chans till med Gone Girl.

Svar: Har sett filmen men inte läst boken, ännu. Jag har hört att de skiljer sig lite åt så jag har också tänkt läsa den så småningom :)
Carolina Edvinsson

#10 - Maddes bokblogg

Gillian Flynn är en av mina favoriter!

#11 - Zelly

Jag gillar verkligen hennes böcker mycket, hoppas du kommer gilla denna annars så är hennes andra väldigt bra trots att jag verkligen gillade denna.

Svar: Jag tyckte att den var bra. Men gillade inte själva handlingen så mycket egentligen eftersom jag ganska tidigt listade ut hur det låg till. Men tänker ändå ge henne fler chanser :)
Carolina Edvinsson

#12 - LexieLäser

Tack för smakbiten och ha en fin söndag!

#13 - Lottens bokblogg

Tack för smakbiten. Den här gillade jag :-)