Tematrio - Böcker som bara står
 
Veckans Tematrio handlar om Äntligen lästa (eller i alla fall köpta) böcker. Det borde ju passa mig som handen i handsken, jag som har fler olästa böcker än lästa i bokhyllan och som har en alldeles för lång lista på böcker och författare som jag tycker att jag borde ha läst redan. Men här är tre av dem:
 
 
 
 
1. Vilhelm Moberg - Utvandrarserien
Jag köpte den snygga pocketutgågan som ser ut att vara broderad, ni vet? Helt onödigt med tanke på att jag inte har några som helst planer på att läsa dem inom en snar framtid. Men jag borde kanske?
 
2. Melina Marchetta - Jellicoe road
Ni vet för flera år sedan när den här var superhet och det verkade som om alla läste den? Jag gjorde inte det då och jag har heller inte gjort det nu. Det värsta är att jag tror att jag skulle gilla den. Varför prioriterar jag så mycket skräp framför det jag tror att jag faktiskt skulle gilla? Det är för mig en gåta.
 
3. Stephen King
Jag har lyssnat på Väckelse och läst någon enstaka novell men det är i princip allt tror jag. Det känns som om jag inte har givit honom någon rimlig chans med det. Och än en gång tror jag att jag verkligen skulle gilla. Och än en gång har jag flera titlar som bara står och väntar i bokhyllan. Vad väntar jag på?
 
 
#1 - Louise

Jag var också en av dem som inte läste Jellicoe road när den var så hypad. Tror också att jag skulle gilla den så borde ta tag i att läsa den snart :)

Svar: Då är vi i alla fall två som inte har läst :)
Carolina Edvinsson

#2 - Boklysten

Utvandrarserien är så bra!

Svar: Hm jaså? Ja, då kanske jag trots allt borde prioritera om. Jag har alltid tänkt att den är ganska tung?
Carolina Edvinsson

#3 - Monika

Nej men... klart du måste ta tag i Stephen King :) Jellicoe road har jag också stående här (eller mer liggande egentligen, har den som e-bok), men har faktiskt tänkt läsa den i år :)

Svar: Haha, jag anade att du skulle kommentera angående detta ;)
Carolina Edvinsson

#4 - Zelly

Jellicoe road har stått oläst i hyllan jag vet inte hur länge, men nu är den med i årets boktolva så nu måste den bli läst helt enkelt :)