Goodreads choice awards: Romaner
Nu har Goodreads kommit igång med röstningen inför att årets bästa bok i olika kategorier ska utses. Himla kul tycker jag! Jag brukar få massor med boktips tack vare det här. Jag har gjort lite efterforskningar för att se hur många av de nominerade som är översatta eller som kommer att bli översatta i några utvalda kategorier. Jag har dock med all säkerhet säkert missat någon men jag gjorde så gott jag kunde.
 
Först ut är Romanerna där jag hittar fem översatta titlar. De enda som jag har hört om sedan tidigare är faktiskt Flickorna och såklart Jonathan Safran Foer. De andra är nya namn för mig. Jag tror också att de svenska omslagen vinner den här omgången, eller vad tycker ni? Och ja, jag kommer alltså att publicera fler inlägg om detta idag. Yay! Säger vissa och andra säger Nay! Men jag väljer att dela upp det lite för att inlägget skulle bli så himla långt annars.
 
 
 
 
 
 
#1 - Bokprinsessorna

Visste faktiskt inte att dem varit översatta, kul att läsa! Känner igen det svenska bokomslaget till Mitt Namn Är Lucy Barton men reflekterade inte över det när jag såg det andra omslaget i omröstningen. Fler av dessa inlägg tack! :D

Svar: Kul att du gillade det! :)
Carolina Edvinsson