Vårspaning
 
Knappt har hösten hunnit börja innan vi kan grotta ner oss i vårlängtan genom förlagens kataloger. Både Rabén & SjögrenNorstedts och Bonnier Carlsen har kommit ut med sina.
 
Hos Norstedts hittar jag inget som jag kommer att kasta mig över, hur sorgligt och otroligt det än låter. Ni får gärna tipsa mig om ni har något som ni ser fram emot därifrån!?
 
Hos Rabén & Sjögren ser jag givetvis fram emot den avslutande delen i trilogin om monstret Frank i form av Monstret och människorna. Jag har ju även läst de tidigare delarna av Sofia Nordins dystopi-serie (mina recensioner om de tidigare delarna finns att läsa här) så jag kanske ger mig på Om du såg mig nu också. Och så blir jag såklart nyfiken på boken som heter Tre feministiska sagor, vad är detta för spännande!? 
 
Hos Bonnier Carlsen kan jag tipsa om Alla tre- böckerna av Maria Nilsson Thore, de är fantastiska om man har barn i den åldern. Tips tips! Sedan gillar jag att det kommer en fortsättning på Billie, som var en av de coolaste karaktärerna för den åldern i år. Min recension av Billie avgång 9:42 till nya livet hittar ni här. Sedan är Emanuel tillbaka och jag är lite kluven till det, första gillade jag jättemycket men andra tyckte jag sådär om så det kan bli lite både och angående den nya känner jag. Men kolla in den kommer jag nog oavsett! Sedan kommer en bok som heter Våra kemiska hjärtan (Med assnyggt omslag!) som verkar oerhört hypad? Beskrivs som en blandning mellan John Green och Rainbow Rowell och den har dessutom översatts av Jessica Schiefauer!? Vad är det för superbok? Och sist men kanske mest spännande presenterar förlaget Golden boy, som handlar om Max som är intersexuell. Bonnier Carlsen vann solklart den här omgången!