Ett sommarpaket kommer lastat

Jag har unnat mig ett litet sommarpaket. Okej, inte så litet kanske men sommaren är ju verkligen lästid för mig. Bloggen brukar få hamna i skymundan. Det är konstigt det där för det är samma visa varje år, att jag i juni känner att bloggen inte är så kul. Ett år skippade jag att blogga helt under juni, juli och augusti. Det ska jag väl inte göra i år men nu har ni förklaring till varför det bara kommer upp recensioner och inga andra typer av inlägg. Hoppas att ni får en superfin sommar! 


#1 - Monika

En härlig hög :) Har bara läst Marwood och Knoll av dem och tja, de var väl så där. Marwood var inte i högform när hon skrev den, men om detta är hennes lägstanivå så är den fortfarande helt okej.

Svar: Hm okej, ja det bådar ju inte så gott. Är ju väldigt sugen på en riktig bladvändare i form av en deckare nu efter att ha läst i Snövit ska dö i vad som känns som en evighet..
Carolina Edvinsson

#2 - [Anna]

Väldigt intressant bokhög :)

#3 - Felicia

Har precis beställt Marwoods tre böcker, har hört så mycket bra om dem så hoppas verkligen det stämmer! Trevlig sommar :)

Svar: Ja, hoppas att du gillar dem! Detsamma detsamma!
Carolina Edvinsson

#4 - Elina

Åh, äntligen har Markwoods nya kommit i pocket! Tyckte dock den andra boken var lite för seg, hoppas denna är bättre. Fyren mellan haven var en riktigt fin bok, du har helt klart mycket härlig läsning framför dig, framförallt Röd drottning!

Svar: Åh vad kul!
Carolina Edvinsson