Fredagsfråga - Typ av läsare

Det är fredag och vi hoppar direkt på veckans helgfråga inne hos Mia som den här veckan lyder: Vilken typ av läsare är du?

Jag är snabbläsande, monogamläsande, slarvläsande och sträckläsande. 
Jag läser kanske inte jättesnabbt om man jämför med vissa som har inövade tekniker för att läsa snabbt men jag tycker ändå att jag generellt sett läser ganska snabbt. Med monogamläsande menar jag att jag i stort sett alltid läser en bok i taget, det händer att jag slalomläser men det är ytterst sällan. Med slarvläsande menar jag att jag läser slarvigt, är absolut inte en sådan som smakar på varje ord utan jag läser helst med driv. Med sträckläsande menar jag att jag helst läser flera timmar i sträck, jag vill avsätta minst en timme annars kan det liksom lika gärna vara. Jag är inte en sådan som plockar fram en bok när jag har tio minuter över. Men tänk vad många fler böcker jag skulle kunna läsa då, om jag verkligen utnyttjade varje minut jag hade!


#1 - Hanneles bokparadis

vissa böcker smakar jag på nästan varje ord, Andrea Lundgren skriver fantastiskt, finns många såna underbara författare ❤️

#2 - Ewa K

Jag läser också gärna en bok åt gången. Fast det händer att jag har en i lurarna också även om jag inte är så förtjust i att lyssna.

#3 - Lottens bokblogg

Haha - toppenord. Monogamläsande! Det är jag också!

#4 - Mia%2520Eggimann

Ja man skulle nog utnyttja tiden lite bättre, men man behöver lite koncentration när man läser med.

#5 - A ROOM OF MY OWN

jag läser nog långsammare än jag gjorde förr men det går nog ända ganska snabbt

#6 - Boklysten

Vilket härligt nytt ord! Jag har alltid två böcker p gång, men helst i olik genréer och så läser jag dem t o m i olika rum.

#7 - Monika

Jag kan definitivt relatera till din lästyp. Jag är likadan :)

#8 - Åsa

Men vilka bra ord! :D Blev polygamläsare i och med bokbloggandet, och på den vägen är det. :)