Vecka 6
 
I helgen fick vi cirka 60 centimeter snö bara över natten, låter kanske inte jättemycket för vissa som bor längre norrut men här kan jag inte minnas senast jag såg så mycket snö på en gång. Det var ingen fröjd att skotta vill jag lova. Men nu skiner solen och det är ju trots allt ganska vackert med snö. I veckan vet jag att jag kommer att recensera Ett litet liv av Hanya Yanagihara och bilderboken Jag vill gå först av Richard Byrnes som jag läste förra veckan. Sedan hoppas jag att jag hinner att läsa ut både Kåda av Ane Riel och Livet går så fort och så långsamt av Martina Haag som jag slalomläser lite just nu. 

Förra veckan skrev jag att jag skulle påbörja min masteruppsats, det kan jag avslöja inte hände och det finns väl egentligen inga ursäkter till det. Det är bara att ta nya tag den här veckan! Fick dock veta att jag fick VG på min kurs inom Verksamhetsförlagt projektarbete vilket kom lite som en chock. En positiv sådan såklart! Så jag borde väl egentligen ha fått lite pepp av det men icke, har ingen som helst lust att skriva uppsats. Särskilt inte när Vilton, två månader, sitter bredvid och gör sitt gulligaste.


#1 - [Anna]

60cm snö är alltid en jätte stor mängd snö när den kommer på en och samma gång, här uppe kommer det ju oftast massa snö under många dagar istället så visst när den är skottad och bara ligger där är det inte så mycket men när den ska skottas :(

Svar: Ja, tidsaspekten tänkte jag ju inte på men det har du ju förstås rätt i!
Carolina Edvinsson