Fredagsfråga
 
 
Fredagsfrågan.
Berätta om en bok (eller flera) som du har fått, lånat, köpt, etc. den här veckan.
 
Häromdagen fick jag hem Fifty shades of grey, ett köp som kändes påtvingat då varenda recensent över hela internet antingen har hyllat den eller förkastat den. Feminister har rasat, kolumnister har kallat den för "mammaporr" och författaren själv kan nog skratta hela vägen till banken då den slår försäljningsrekord efter försäljningsrekord.
 
Oavsett om den är bra eller inte så var det länge sedan det fanns en bok som har blivit så pass omskriven, omtalad och omdebatterad. Jag återkommer med vad jag tyckte!
 
 
 
#1 - Lena

Har också funderat på att läsa Fifty shades-triologin men jag har så mycket annat som väntar på att läsas så jag får se om det blir av!

#2 - Vargnatts bokhylla

Den funderar jag på om jag ska läsa eller inte :)

#3 - C.R.M. Nilsson

Jag väger mellan att vilja läsa och absolut inte vilja läsa. En del saker jag har hört om den gör mig lite förbannad och jag kanske sällar mig till feministerna som rasar ;)

#4 - Monika

Detta är en bok som faktiskt inte lockar mig alls och det känns ganska bra :)

#5 - Carolina

Den här kommer jag att läsa. Har hört så skilda uppfattningar om den så jag måste se vad jag själv tycker. Fast jag väntar nog ett tag, till hypen lagt sig.

#6 - Sara Pepparkaka

Jag blir lite "anti" när en bok dyker upp på alla möjliga och omöjliga ställen.

#7 - Boktjuven Ingerun

Var kommer bilden ifrån? Filmen som skall komma eller?

#8 - Stockholmsflickan

Ska bli intressant att läsa vad du tyckte om den sen :)

#9 - Västmanländskan

Jag antar att jag kommer att läsa den förr eller senare ...

#10 - Chicken

Jag fungerade själv på att läsa den, sedan läste jag backsidetexten och förstod att jag skulle hata den... har läst min fair share av fan fiction och tycker mig veta jag förslags "citrus" berättelse det är, så jag låter bli.

det är just citater som den "i don't make love, i fuck" som får mig att vara skeptisk... det verkar bara så kallt. :(

Men jag är ändå like avis på alla som har läst den, för då vet de vad de snackar om när de säger att den är bra/dålig. Usch, vilken dilemma! :P

#11 - Sincerely Johanna

Det är verkligen sant, det är en bok som det skrivs hur mycket om som helst just nu. Har inte läst den men är ändå helt matt av att läsa om den överallt.