Fredagsfråga - Listavbockning
 
Idag var det en väldigt rolig bokbloggsjerka för den centrerar sig nämligen runt en lista och listor är ju fortfarande väldigt underskattat. Frågan är nämligen: Känner du igen dig i något eller några av de påståenden som du kan läsa om på "21 signs you're suffering from a book hangover"? Vilket eller vilka i så fall?
 
 
Jag har en släng av nummer 5 "You have ordered everything else the authos has ever written" då jag för det första sällan plockar upp en bok av en författare som jag inte har hört talas om tidigare och fortfarande håller vissa författare bakom ryggen trots att jag kanske inte gillar precis allt de skrivit. 
 
Nummer 6 har jag gjort några gånger "Furiously researched any possibility of a sequels" bland annat med Lars Kepler (När kommer egentligen nästa?) och Jo Nesbø!
 
Och såklart nummer 20 "Whether you realize it or not, there's always room in your heart for another great book" för vem har egentligen En favoritbok? 
 
 
#1 - Anettesbokboble

:) :) Herlig bokbloggsjerka!! Etter å ha lest "Boktyven" av Markus Zusak, må jeg innrømme at jeg lenge led av punkt 5,6,11,17,18,19,20 og 21 :):) God helg, hilsen Anette :)

Svar: Haha, den står hemma i hyllan så jag får se om jag kan bocka av fler punkter efter att jag har läst den då ;)
Carolina Edvinsson

#2 - Anettesbokboble

He he, ja det blir spennende å se hva du syns. Boktyven er en bok man enten elsker eller "hater" :)

#3 - Monika

Fem och sex är klockrena :)

#4 - Boklysten

Nr 20 är klockren!

#5 - Holavedsbruden Ewa K

Nummer 20 håller jag med om, men fick liksom inte med den. Kanske var den så självklar.

#6 - Mia Eggimann

Det är nog bara jag som inte riktigt känner igen mig.
Jag har lite andra egenheter.
Mia

Svar: Behöver ju inte vara fel för det ;)
Carolina Edvinsson

#7 - Bokdamen

Ser att vi lider av ungefär samma baksmällor. ;)

#8 - Helena, MsHisingen

Känner igen alla dina (och ett antal till som var med på listan).

#9 - C.R.M. Nilsson

Ja, vem har en favoritbok? Hatar när folk frågar efter vilken som är min och verkligen tycks förvänta sig att jag ska svara med bara en. Vem kan välja?

#10 - Freja

Det var nog bara 20 som helt och fullt stämde in på mig, börjar på en ny bok, så jag tror inte jag har så mycket boksmälla... Och att köpa böcker från författare vars böcker en gillar är ju ändå rätt naturligt...