Papertowns som film
 
Papertowns av John Green kommer att bli film och datumet är satt till den 15:e juni 2015 så inte alltför långt bort alltså. Min recension på den svenska versionen av boken kan ni läsa här. Huvudpersonen Quentin kommer att spelas av Nat Wolff, som vi tidigare har sett som Isaac i Förr eller senare exploderar jag och i rollen som Margo kommer vi att se supermodellen Cara Delavingne. Jag kan definitivt se de båda skådespelarna i respektive roller och jag är faktiskt glatt överraskad av Cara Delavingne som jag hoppas kan vara lika avslappnad när hon blir regisserad till en film som hon är när hon själv står framför kameran. Men det går säkert bra, vad lyckas inte hon med som hon tar sig för? Kommer ni att se filmen? Räknar ni kanske redan ner dagarna? Är jag sist på bollen här? 
 
 
#1 - Desire Karlsson

Haha känner att det börjar bli dags för mig att läsa boken, har haft den i hyllan i evigheter!

#2 - Jessica

Jag längtar efter den här filmen jättemycket! John Green har videobloggat och skrivit hur många uppdateringar från filmatiserandet redan och skrivit om hur fantastiskt allt blir. Jag är supertaggad.

#3 - Cecilie

Denne filmen gleder jeg meg til å se! Jeg var ikke veldig imponert med boken, men det var en fin historie som jeg gjerne vil se på film :)