Fredagsfråga - Bokliga sajter
 
Fredagen är här! Fast nu när den väl är här kan jag känna att jag hade behövt en till veckodag, jag ligger fortfarande inte riktigt i fas med ena kursen men får väl köra en ordentlig slutspurt nästa vecka. Nu ska jag inte snöa in på tråkigheter för det är ju dags för veckans bokbloggsjerka som den här veckan lyder: Har du några tips på nyhetsbrev eller kanske en intressant sajt som boknördar borde kolla in? 
 

Det mest självklara valet här känns som Goodreads för det är ofta där jag ser vad ni andra klickar i som want to read vilket automatiskt blir tips för mig. Så fortsätt med det allihop! Sedan använder jag mig av Mynewsdesk som egentligen är en hemsida för journalister, där man kan prenumerera på nyheter som passar en själv. Jag bevakar till exempel bokförlag och får utskick i form av nyhetsbrev. Lite jobbigt ska jag erkänna, för det kommer ganska många och de flesta av dem är i sanningens namn ointressanta. Men ni vet ju hur det är med nyhetsbrev, man gillar dem inte men det är ändå för stor ansträngning att avböja. När det kommer till saker kan jag tipsa om Etsy, jag har inte beställt något därifrån själv men där finns allt. Mycket är handgjort och det är privatpersoner som säljer, fint att surfa runt på och hitta lite inspiration om inte annat.
 
 
 
 
#1 - Bokhuset

Vilka bra tips, måste kolla in. Speciellt Etsy låter intressant. Goodreads använder jag, men har inte riktigt klurat ut vad jag vill ha det till. Men det kommer kanske.

#2 - Monika

Det kom så mycket skräp från Mynewsdesk, speciellt med tanke på att jag aldrig anmält mig där, att jag var tvungen att avregistrera mig :)

#3 - Sanna

Jag fastnade aldrig för goodreads, kanske har jag fullt upp att hinna med min egen blogg samt det där IRL-livet

#4 - Marie Eggimann

Ja Goodreads har jag också, den tänkte jag inte på. Och Boktipset.

#5 - Maddes bokblogg

Jag är nog en av de få som inte använder Goodreads!

#6 - Boklysten

Här är en till som inte använder sig av Goodreads!

#7 - Åsa

Ja, Goodreads är ju klart en av favoriterna. Etsy kan säkert vara fint för den som behöver inspiration - så tack för tips där! :)

#8 - Zelly

Goodreads älskar jag, skulle inte klara mig utan den :)

#9 - Sara Pepparkaka

Jag är med på goodreads, men är inte särskilt aktiv.

#10 - Lena

Etsy har jag kikat på. Gillar handgjorda saker så den sidan är fin.

#11 - C.R.M. Nilsson

Goodreads skulle jag nog inte klara mig utan :)

#12 - Anonym

Mynewadesk var ett bra förslag. Tack för det.

#13 - Freja

Kul med tips, jag använder inga av de du nämner än, men det kanske blir...