Bokbloggsfråga - Hur jag gör för att inte missa blogginlägg
 
Det är dags för mig att ta tag i veckans bokbloggsfråga, jag hade egentligen tänkt att göra det igår men livet kom emellan. Frågan lyder i alla fall: Hur gör du för att inte missa inläggen från dina favoritbokbloggar? Rss-läsare, bloglovin eller nåt annat alternativ? Följer du någon bokbloggare även i sociala medier som instagram, facebook eller twitter?
 
Jag följer inga bloggar slaviskt utan brukar utgå från sidan bokbloggar.nu och därifrån surfa runt på inlägg som verkar ha intressanta rubriker. Tidigare använde jag mig av bloglovin men efter lite strul på den fronten så slutade jag och det har jag sparat enormt mycket tid på! Då följde jag hur många bloggar som helst men nu blir det mer att jag aktivt väljer det jag vill läsa. På min Instagram följer jag däremot några bokbloggar och där heter jag @bokhyllorna för er som vill följa. 
 
 
#1 - Monika

Jag har också lite koll genom bokbloggar.nu men tyvärr så finns ju inte alla där och under ganska lång tid nu så har alla wordpress-bloggar lyst med sin frånvaro. Då, speciellt, gillar jag Bloglovin' :)

#2 - Anonym

Jag använder Bloglovin, och för mig funkar det bra. Fast i och för sig känner jag igen det där att det blir väldigt många bloggar man följer :)