Fredagsfrågan.
 
Finns det någon bok som du på eller annat sätt alltid återvänder till?
 
Min första spontana reaktion är nej, jag återvänder inte till en redan utläst bok. När frågan har fått sjunka in lite så är svaret ändå fortfarande detsamma, när en bok är utläst så är jag redo för nästa äventyr. Det finns så många andra böcker där ute som bara väntar på att bli lästa och då känns det lite som slöseri med tid att läsa om en bok där jag redan känner karaktärerna eller där jag redan har besökt platserna som den beskriver. Jag kan förstå tjusningen i det till viss del, att man upptäcker nya saker när man inte bara vill skynda med att bläddra vidare för att få veta vad som händer, men det räcker uppenbarligen inte för mig.
 
Jag har tänkt att jag skulle läsa om vissa böcker men eftersom det ännu inte är gjort så kan jag fortfarande säga att jag inte är en sådan som läser om böcker.
 
 
#1 - Jonna Lindberg

Jag gillar bilden på kaffekoppen :) Väldigt sant!

Svar: Ja, den finns på Amazon. Fast tyvärr slutsåld, såklart.. Såg en mugg när jag var i London på Waterstones för inte så länge sedan med texten "Keep calm and keep on reading" - fast den har jag inte lyckats leta reda på här.
Carolina Edvinsson

#2 - Lena

Hade tiden funnits så hade man kanske läst om vissa jättebra böcker.

#3 - Monika

Det är precis så jag känner också. Om tiden hade funnits så skulle jag nog läst om en del böcker.

#4 - Vargnatts bokhylla

En sådan kopp hade jag velat ha! :)

Svar: Tyvärr är den slutsåld, men fanns på amazon! :)
Carolina Edvinsson

#5 - Nella

Jag läser nästan aldrig om hela böcker, men ganska ofta plockar jag fram gamla favoriter och blädrar igenom favorit-partierna. Säger som många andra: om tiden funnits hade jag nog läst om mycket mer :)

Sv: Du kommer säkert att älska den, det är en riktigt bra bok :D

Svar: Jo, så kan det ha hänt att jag har gjort. I alla fall med boken Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket. Sedan har jag kanske läst om någon novell då och då :)
Carolina Edvinsson

#6 - Boktjuven Ingerun

Och jag hjärtar minibiblioteket. Vill ha ett sånt!

Svar: Ja, vore praktiskt att ha typ på jobbet/skolan också :) Nu har vi en simpel hylla på jobbet, inte alls lika kul ;)
Carolina Edvinsson

#7 - Carolina läser...

Jag ställer mig också i kön för det lilla minibiblioteket!

#8 - Elisabeth

Om jag hade haft mer tid och mindre olästa böcker så hade jag säkert läst om någon bra bok. Var har du hittat den snygga kaffemuggen? :)

Svar: Ja, tyvärr verkar det alltid som att den olästa högen bara växer och växer ;) Här kan du hitta den, fast den är tyvärr slutsåld: http://www.amazon.co.uk/Emma-Bridgewater-Marmalade-Happiness-0-3ltr/dp/B0019R0GKM
Carolina Edvinsson

#9 - annelie

Det verkar så himla skönt att inte bli kallad tillbaka till en redan läst bok, det måste spara så mycket tid! Själv har jag några som alltid pockar på min uppmärksamhet mentalt, och kräver att bli återupplevda ;) Jag blev också kär i den där muggen förresten!

Svar: Ja jo kanske, jag släpper ju mina väldigt lätt..Haha jaså? Ja den fanns tidigare på amazon men verkar vara slutsåld nu, vilket inte är så konstigt kanske :)
Carolina Edvinsson

#10 - Helenas bokhylla

Jag läser också sällan om böcker, men Dickens kanske får bli en sådan julfavorit..? Eller The Grinch.

#11 - Det skulle kunna hända dig – en e-bok av Jack A

Kunde inte sagt det bättre själv :)