Nästa kurslitteratur..
 
Vad är det här, tänker ni? Jag också ska jag säga er. Det här är min nästa bok i Litteraturvetenskapen som jag ska ha läst tills nästa vecka. Min inspiration till att göra det är dock nere på noll och ingenting. Någon som har läst den och kan peppa upp mig med något bra? 
 
 
Tematrio - Arbetarlitteratur
 
Det är dags för Lyrans tematrio och den här veckan är det 1:a maj relaterat, även om Valborg är mer heligt för mig än 1:a maj. Jag antar att det har med åldern att göra. Hur eller hur är trion den här veckan arbetsfokuserad men jag fick bara ihop två kandidater, bättre det än inget tänker jag.
 
För även om huvudpersonen tituleras som mörderska så är hon även hushållerska och det är främst genom det som historien växer fram.
 
Även den här boken har inte mindre än två hushållerskor som huvudpersoner.
 
 
 
 
Top Ten Tuesday - Customers who bought this item also bought these items..
 
Idag verkar det som om Top Ten Tuesday tar upp en klassisk marknadsföringsstrategi i form av "personer som köpte det där köpte även det här" eller "om du gillar det där så gillar du nog också det här" för frågan lyder: Top Ten Books If You Like X tv show/movie/comic/play etc. (basically any sort of other entertainment)
 
Min fråga till er är om ni tycker att det någonsin har stämt? Har ni någonsin köpt något baserat på affärens förslag? Personligen så litar jag inte ens på att Goodreads kan utröna vad jag gillar och inte gillar, eftersom jag läser så pass varierat och för att de inte ser till vilka böcker som har fått högst betyg av mig utan bara går efter vilka jag har läst/vill läsa, för visst är det så? Som ni märker så blir det ingen lista för mig den här veckan, det väcktes lite för mycket frågor helt enkelt men jag ska absolut kolla in hur ni löste veckans uppgift.