Fredagsfrågan: Läsuppdatering
 
Vad läser du just idag?
 
För tillfället läser jag Fifty shades of darker (Den andra delen i serien om Mr Grey och Anastasia.) Jag måste dessutom ha läst ut den ganska snart då lånetiden snart går ut. Men hittills tycker jag faktiskt att den är bättre än Fifty shades of grey, både språket och handlingen har fått sig ett lyft.
 
 
#1 - Vargnatts bokhylla

Jag har inte bestämt mig för om jag ska ge Fifty shades-böckerna en chans än

Svar: Väljer du att inte läsa dem så har du inte missat något. Men väljer du att läsa dem så är de i alla fall lite underhållande. Så skulle jag beskriva ditt läge ;)
Carolina Edvinsson

#2 - Monika

Det där är en serie som jag nog aldrig kommer att läsa :)

Svar: Jaså? Jag läste första för att veta vad allt snack var om och för att liksom kunna delta :P Sedan vill jag gärna avsluta en serie som jag påbörjat.
Carolina Edvinsson

#3 - [Anna]

Jag gillade både ettan och gillar det jag har läst i tvåan men är så seg när jag läser på engelska så det tar sin tid.. :/ VIll ju som läsa den nu men jag plockar lika fort upp en svensk deckare :P

Svar: Ja, jag tycker också att det är lite segt med engelskan. Men lovat mig själv att börja läsa mer på engelska, vill inte tappa det för mycket :)
Carolina Edvinsson

#4 - Carolina läser...

Jag tänker läsa 50 nyanser...längre fram, när det inte längre är någon kö på dem på biblioteket och har lugnat sig lite kring dem, bara för att se vad jag själv tycker om dem.

Svar: Ja, alltså man missar inte så mycket om man inte har läst dem. Men lite underhållande är de ju (: Läste första för att veta vad "all the fuzz" handlade om och sedan vill jag gärna avsluta en påbörjad serie. Men kan säkert dröja innan kön tar slut ;)
Carolina Edvinsson

#5 - Stockholmsflickan

Nu när hajpen har lagt sig lite har jag faktiskt funderat på att ge den första en chans, svårt att inte bli nyfiken på böcker som det blir så mycket snack om :)

Svar: Jo, det var nog mest därför jag också plockade upp dem. Just på grund av allt snack :)
Carolina Edvinsson

#6 - Boktjuven Ingerun

Jag har inte läst dem, men kanske gör det någon gång.

#7 - KajsaLisa

Visst börjar 50 shades of grey att bli söndertjatad, men samtidigt är det kul att något går in och bryter deckardominansen.
Måste nog läsa den här i alla fall, eftersom jag själv skrivit en del i den genren. Kan vara kul att få lite nya infallsvinklar. Det som är kul med att skriva om det är inte sexet i sig utan skildringen av människor med nerverna utanpå kroppen och att försöka förmedla upphetsningen till läsaren. Skall bli kul och se hur hon lyckats.