Dags att bli smal!
 
Titel: Dags att bli smal - LCHF på mitt sätt
Författare: Katrin Zytomierska
ISBN: 978 91 7461 063 5
Antal sidor: 152 (inbunden)
Första mening: "Så gott som alla människor skulle gärna gå ner fem kilo."
 
Handling: När Katrin började med Lchf så vägde hon 89 kilo och bara några månader senare hade hon gått ner 35 kilo. Hur? Med hjälp av fett såklart! Den här boken innehåller enkla och goda recept, konkreta veckomatcheman och en hel del tips. Det här är en handbok/dagbok över hur Katrin gick ner i vikt och om hon kan så kan du också.
 
 
Omdöme: De allra första frågorna du ska ställa dig innan du bestämmer dig för att läsa den här boken är: Vad tycker jag om Katrin Zytomierska? Klarar jag av att läsa det hon skriver utan att bli upprörd? Om svaret på dessa frågor är nej så ska du inte läsa boken. Om svaret på dessa frågor är ja så kan du mycket väl ha hittat ytterligare en motivationsfaktor till att gå ner i vikt. För den här boken innehåller inga förfinade omskrivningar angående viktsituationen, om du är tjock så är Katrin där redo att tala om det för dig. Som om du inte redan visste det eftersom du faktiskt läser boken. Att du sedan inte kan bli lycklig om du inte går ner i vikt är kanske att hårdra det lite väl långt.
 
Jag blir inte upprörd av Katrin Zytomierska, ibland kan jag till och med tycka att hon är en frisk fläkt i det lilla landet lagom, men jag blir inte heller peppad av alltför hårda ord. Dessutom tror jag inte riktigt på att kan hon så kan jag, den kvinnan har ju en vilja av järn. Nu har inte jag 35 kilos övervikt, så det finns väl en viss brist på motivation från min sida också. Men har ni en personlighet som ens en gnutta kan liknas vid Katrins så tror jag faktiskt att det finns något för er att hämta från den här boken.
 
 
Betyg: 2/5
 
Köp den här: Adlibris & Bokus & Cdon
 
 
#1 - Linnea

Jag tycker att Katrin är såå dryg och jobbig. Skulle aldrig läsa boken, inte ens om jag ville gå ner i vikt.. :D

#2 - Jonna Lindberg

Jag blir bara upprörd när jag läser utdragen, och jag vill bara ruska om henne och förklara att hennes mående inte enbart sitter i vilken vikt hon har. Sen kan man ju säga såhär, att om man nu har 35 kg övervikt, då kan man verkligen använda argumentet att man kommer må bättre av att gå ner dessa kilon osv. Dock har jag en känsla av att vad Katrin menar med övervikt inte enbart handlar om 35 kg övervikt, utan om att inte se ut exakt som idealet kräver. Men jag är helt med på det du skriver - stör man sig på Katrin är det nog ingen bra idé att läsa boken. Och ja, det gör jag ju, bara utifrån det jag läste nu.