Sneakpeak på kommande recensionsmaterial.
 
 
 
Imorgon kommer jag att "recensera" en bok som vi har som kurslitteratur, blev mer några kommentarer om boken för jag visste inte riktigt hur jag skulle förhålla mig till den. Det är svårt att hinna få sig en uppfattning om en relativt kort bok tycker jag. Bilden ger såklart en liten förhandsvisning om vem författaren är till boken. Och ja, det får bli lite recensionsmaterial kring kurslitteratur eftersom jag faktiskt för en gångs skulle har läst den från pärm till pärm och för att det är det som tar upp den mesta av min tid just nu. Ni får helt enkelt stå ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Malin

Kurslitteraturs-recensioner kan vara mycket intressanta, ibland måste de ju enligt kursens riktlinjer läsas med en speciell infallsvinkel som gör recensionen himla spännande. Det kan ge lite nya perspektiv! Kanonbra tycker jag.

Svar: Ja, det är ju sant. Min kurs är dock inte så specifikt uppbyggd, tyvärr kan jag tycka då det ger väldigt spretiga seminarier. Dessutom är den på distans så "seminarierna" sker endast skriftligt vilket inte heller är optimalt då man inte får samma möte och respons på sina tankar som sker när man är fysiskt närvarande. Jag vill dock poängtera att jag gillar möjligheten till distansstudier, annars hade jag ju inte gått det och många andra hade inte haft möjligheten :)
Carolina Edvinsson