Ytterligare tillskott...
 
I veckan fick jag hem ännu en bok (ja, det går väl sådär med mitt köpstopp) och den här gången i form av Sandra Beijer - Det handlar om dig och dessutom med en liten signatur i eftersom jag hade förhandsbokat den. Min allra första förhandsbokning dessutom. Jag ska bara se hur jag ska prioritera den i min "lilla" läskö.. 
 
 
 
#1 - Funderskan

Haha, jag lyckades köpa hem fyra böcker lite sådär spontant från adlibris nyligen, och igår köpte jag en bok mer än vad jag hade tänkt! De två andra var väl bara en planerad sedan länge (Buffy, season 9:5), den andra mest för att det var en debutbok som jag dessutom fick signerad! :P

Svar: Du ser, det går inte att röra sig på vissa hemsidor utan att det kostar ;)
Carolina Edvinsson

#2 - Pockethexan

Signerade böcker är de bästa böckerna enl. mig o när de är i från Lina Neidestam är de extra omtyckta för då är de även tecknade.

Jag får säga grattis jag tycker att du kom billigt undan det blev ju bara fyra böcker o som man säger man kan aldrig få för många böcker!

Kramis från Pockethexan som har en make som nog inte riktigt håller med mig. Men när man kan ge bort en hel hög i present till nära o kära det brukar bli många glada miner både på de som får böckerna o på maken.

#3 - Elvira

Om jag hade varit du hade jag kastat mig över den nu. Genast.

Svar: Jaa, jag vet jag vill ju egentligen. Men eftersom låneböcker har ett slutdatum måste jag prioritera dem först ;) Inte för att det tar så lång tid att läsa den här förmodligen. Den kanske hinner slinka emellan ;)
Carolina Edvinsson

#4 - Jonna Lindberg

Åh, läste ut den igår! Jag gillade den. Skön att sträckläsa. Recension kommer snart :)

Svar: Åh vad spännande! :)
Carolina Edvinsson