Ett axplock från sommarens utgivning.
 
Här är en liten förhandsvisning om vad sommarens utgivning har att erbjuda. Neil Gaimal - Oceanen vid vägens slut, jag har inte läst något av författaren tidigare men den här boken gjorde mig nyfiken. Suzanne Collins - Gregor, krigarens död är ännu en del i serien om Underjord som fortsätts att översättas till svenska. Sedan har vi såklart Tahereh Mafi - Sätt mig i brand! som är den efterlängtade avslutande delen i dystoin om Juliette som inte kan röra utan att döda. Sedan har jag snokat runt lite och tagit reda på att Jens Lapidius kommer ut med en ny serie i juni, som verkar bli något liknande som Snabba cash? Fredrik Olsson ger ut en bok som sålts till 25 länder redan innan den har givits ut, det höjer ju helt klart förväntningarna! Till sist kommer Jenny Rogneby ut med en ny kriminalserie, men den får vi tyvärr vänta på ända till augusti. 
 
 
 
#1 - Linda

Jag är också nyfiken på den första boken:).

#2 - Zelly

Sätt mig i brand ser jag fram emot att läsa :)

PS. En grej som jag upptäckt efter ditt designbyte. Förr kunde man välja att spara sina uppgifter som namn, email och bloggadress när man kommenterar, var väldigt smidigt :) Men nu måste man fylla i det varje gång och på varje inlägg. Kanske är ett medvetet val från din sida men jag tänkte att jag skulle hojta till :)

Svar: Jaså? Hmm, ja det visste jag faktiskt inte.. Trodde att det berodde på vilken webbläsare man använde men det kanske är designen då. Ska kolla närmare på det! :)
Carolina Edvinsson