Tematrio - Starka kvinnor
Det är internationella kvinnodagen på Söndag och det ska självklart uppmärksammas. På den här bloggen sker det genom veckans Tematrio och på biblioteken där jag jobbar skyltas det för fullt. Här är de böckerna som jag väljer att lyfta fram:
 
Den handlar om fyra väldigt olika men väldigt starka tjejer som går sista året i högstadiet.
 
Katniss
 
En bok för alla kvinnor! Och män.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Hanneles bokparadis

Bra tio.

#2 - Anonym

Tack för tipsen! Jag blev riktigt sugen på att läsa något av Liv Strömquist.

#3 - liza

Hej ! :)

jag har ett segment under planering på min blogg som heter Mer kärlek åt bokbloggarna. Det går ut på att 2 bokbloggare/månad får chansen att presentera sig själv och sin blogg, lite som gästbloggare. Inlägget skulle baseras på 20 frågor som jag har fixat ihop som alla är frågor om bloggandet, böcker eller dig själv. Frågor som känns för personliga får man självklart lämna bort. Du får själv välja hur frågorna besvaras (videoinlägg, bilder, i punktform, text, rim etc.).

Skulle vara väldigt roligt att ha dig som en av bloggarna. du skulle alltså ha minst 2 veckor på dig att besvara frågorna (dagen för ditt inlägg kan vi planera efter ditt tidsschema). du har egentligen helt fria händer (frågorna funkar som guidelines) och chansen att göra detta så roligt du själv vill.

Hör av dig om du är intresserad eller vill kika på frågorna :)

Svar: Ja, men det låter väl jättekul! :)
Carolina Edvinsson