Fredagsfråga - Bloggläsarna
 
 
Det är äntligen fredag! Jag är ledig från jobbet men måste tyvärr ägna dagen åt att plugga, just nu sitter jag och skriver på ett café så det känns ändå okej. Veckans fråga är i alla fall: Hur interagerar du med dina läsare, lockar till dig nya läsare och får de befintliga läsarna att fortsätta läsa bloggen. Hon vill även veta vad det är som driver dig till att blogga och hur mycket du tänker på dina läsare när du bloggar.
 
Jag måste nog säga att jag först och främst bloggar om böckerna för min egen skull, det är som en offentlig läsdagbok. Att läsa mycket innebör tyvärr också att man glömmer mycket har jag märkt så då är det bra att kunna gå tillbaka och friska upp minnet om en viss titel. Jag interagerar med andra bokbloggare genom att läsa deras inlägg (roligast är att läsa om de böcker som jag själv har läst för att se om vi har liknande eller helt olika åsikter!). Jag kommenterar och svarar på kommentarer alldeles för sällan så där borde jag verkligen bättra mig för att upprätthålla någon slags dialog. För läsare vill man ju såklart ha! Jag har inte så många i min närhet som jag kan dela mitt nördiga bokintresse med så på det sättet är det här forumet helt perfekt!
 
 
 
#1 - Malin

Är också ensam om att vara boknörd och då är det kul att "möta" likasinnade via bloggvärlden. ☺

#2 - Maddes bokblogg

Är också dålig på att svara på kommentarer i bland :)

#3 - Monika

Jag fick också söka mig till bokbloggsvärlden för att få diskutera böcker :)

#4 - Johannasdeckarhorna

Att hitta likasinnade är verkligen en av bokbloggandets bästa sidor.

#5 - Boklysten

Min blogg fungerar också som en offentlig läsdagbok.

#6 - Vargnatts bokhylla

Det är verkligen fint att kunna hitta så många som delar ens intresse :)

#7 - Lena

Det är så bra att skriva om böcker man läst så att man kan gå tillbaka och kika vad de handlade om och vad man tyckte efteråt. Förr skrev jag i block, men det är ju så mycket smidigare att blogga.

#8 - A ROOM OF MY OWN

det är värdefullt att formulera sig kring det en läst i vilket fall som helst. får en sedan en kommentar så är det ju desto roligare

#9 - C.R.M. Nilsson

Jag är också ensam om att vara boknörd, så det är skönt med en sfär där en kan babbla hur mycket som helst om böcker utan att någons ögon börjar bli glasartade :) Gillar också att kunna gå tillbaka och se vad jag har tyckt om vissa böcker. För visst glömmer jag en hel del när jag läser så mycket.

#10 - Ewelina

Precis som du är bloggen mycket ett sätt för en själv att hålla reda på vad man läst. Sen så är det alltid kul om någon vill läsa det man skrivit :)

#11 - Cissi - Bokstunder

Jag tycker också det är ett perfekt forum för en bokälskare och en mycket bra läsedagbok eftersom jag tvingas skriva ner lite tankar. Kommentarerna är det som ger den där lilla extra energin - att jag skrev något som var värt att kommentera.

#12 - Lottens bokblogg

Jag använder bloggen ofta som kom ihåg för vad jag läst och vad jag tyckte!