Fredagsfråga - Ljudböcker
 
 
Det är äntligen fredag och en riktigt efterlängtad helg är på ingång! Vi kör igång med fredagsfrågan direkt som idag är: Vilken är din favorit när det gäller ljudböcker (bok, uppläsare eller både och)?
 
Jag måste börja med att säga att jag tycker att ljudböcker som grej är superdupermegabra men det passar tyvärr inte mig alls. Jag har försökt ett flertal gånger men mina tankar vandrar iväg på annat. I bilen har det hittills fungerat bäst men tyvärr inte tillräckligt bra för att jag har känt suget efter att fortsätta. Jag är en sådan som föredrar att stå på andra sidan, en sådan som älskar att läsa högt. Bland det bästa jag vet är att läsa för en klass som sitter helt knäpptysta och det går liksom nästan att ta på magin i rummet, det är bra grejer! Men att lyssna på någon annan har jag aldrig riktigt fastnat för, så fort jag lärde mig läsa så slutade jag också att lyssna. Tyvärr.
 
 
#1 - Boklysten

Ljudböcker funkar inte för mig heller

#2 - A ROOM OF MY OWN

jag gillar egentligen högläsning. men jag är inte mycket för ljudböcker. vill hålla i boken och läsa själv

#3 - Vargnatts bokhylla

Det kan ju inte passa alla :)

#4 - Cissi - Bokstunder

För mig fungerar ljudböcker bra men jag ser till att välja böcker med mycket handling mestadels. Och så länge vi människor gillar böcker i olika format kommer de fortsätta att leva.

#5 - Johannas deckarhörna

Håller med, det är jättebra att de finns - men inte just för mig. ;)

#6 - [Anna]

Ljudböcker är inte riktigt min grej, men tror jag är i en fas i livet när det är svårt att hinna med att lyssna på böcker. Men det där med högläsning är absolut inte min grej så på den sidan kommer jag aldrig vilja stå :)

#7 - Monika

Jag håller med dig, själva grejen är helt fantastisk och det är jättebra att ljudböcker finns. Men de är inte för mig.

#8 - Sanna

Högläsning är magiskt!

#9 - Evelina

Ljudböcker passar inte mig heller, har så svårt att behålla koncentrationen :)

#10 - Holavedsbruden Ewa K

Och jag tänker prova ljudbok på gymmet, får se om det funkar.

#11 - C.R.M. Nilsson

Jag tycker nog som du. Ljudböcker är så himla bra, men för ANDRA. Det passar inte mig. Men för till exempel min morfar som har börjat få problem med synen är det ju jättebra eller människor med lässvårigheter.

#12 - Lion´s Library

Verkligen, bra för dem som gillar det såklart :) Ser så härligt ut när någon är helt såld på det och då är de kul att de hittat något som passar dem :)