Buzz
 
Titel: Buzz
Författare: Anders De La Motte
Ljudbok
 
Handling: HP befinner sig på flykt i Dubai och det har gått över ett år sedan han hittade den där mobiltelefonen på tunnelbanan som visade sig kunna förändra hans liv. Hans syster Rebecca befinner sig i Sudan som livvakt åt en svensk minister. Dramatiska händelser i deras respektive liv får dem dock båda att återvända till Stockholm igen. Vem kan man egentligen lita på?
 
Omdöme: Det här är min allra första ljudbok och jag tror inte att det kommer att bli så många fler. Det har tagit mig flera månader att komma igenom den här boken, vilket gör att jag inte riktigt rättvist kan bedöma den. Jag minns inte handlingen när jag återupptar den och jag kan inte bedöma varken språket eller karaktärerna såsom jag egentligen skulle vilja. Det jag kan säga är väl att den aldrig blev så spännande att jag inte ville stänga av den och att Mattias Linderoth, som är uppläsare, gjorde ett bra jobb. Det här kan ju vara världens sämsta recension men nu vet jag ju i alla fall att ljudböcker inte är något för mig.
 
 
Böcker som jag har läst tidigare av Anders De La Motte:
 
#1 - CissiG

De där böckerna är så jävla bra. Jag lyssnad med på de men som du säger är det lite svårt att hängas med i ljudboken. Men jag gillar HP skarpt!
KrAM CISSI

#2 - Zelly

Jag köpte både Geim och Buzz på bokrean. Jag själv har lite svårt för ljudböcker, jag kan inte koncentrera mig ordentligt och börjar liksom tänka på annat.

Svar: Nae, samma här. Testade att ha det när jag var ute och sprang, bara det att det blev vinter och då blev det inte så många löpturer ;)
Carolina Edvinsson