Söndagens smakprov - Den osynige mannen från Salem

Glad Söndag på er allihop (försöker inbringa lite positivitet) idag är ju dagen när man får ta del av en liten bit ur det andra läser för tillfället, genom den här bloggen. Idag kommer mitt smakprov ur Den osynlige mannen från Salem av Christoffer Carlsson. Tidigare har jag läst hans debutroman Fallet Vincent Franke som jag tyckte mycket om men som jag ändå kände saknade något väsentligt, utan att för den delen kunde sätta fingret på vad tydligen. Den var lite ojämn helt enkelt. Man känner igen språket även i den här boken så vi får se vart det landar den här gången.
 
 
#1 - Monika

Christoffer Carlsson står på min läslista med Den enögda kaninen. Den lät så otroligt spännande att jag inte kunde låta bli att köpa. Förhoppningsvis ska den ju bli läst också. Ska bli spännande att höra vad du tycker om Den osynlige mannen från Salem sedan.

Svar: Den har jag också i bokhyllan, dock oläst än så länge ;)
Carolina Edvinsson

#2 - astridterese

En dramatisk smakebit! Det var en ukjent bok og forfatter for meg, så jeg må se om det finnes noe på norsk :-) Ønsker deg en fin søndag!

#3 - Helena, MsHisingen

Himla spännande smakbit, men väntar med att sätta upp den på listan tills jag har hört vad du tycker när du läst klart :)

#4 - Caroline - Bland böcker

Har stått och hållt i den här boken flera gånger när jag besökt fysiska bokhandlar, men det har ännu inte blivit av att jag köpt den.

#5 - Birthe

Spennende! Jeg har ikke lest noe av forfatteren, men noterer meg denne - takk for smakebiten :)

#6 - Ewa K

Tack för smakbiten. Och ha en skön söndagskväll!

#7 - Lottens Bokblogg

Jag var och lyssnade på honom på ett Deckarprat och det var så intressant att jag köpte Den enögde kaninen

Svar: Den har jag också hemma i bokhyllan men den är dock ännu oläst. Men så småningom ska jag såklart ta tag i den också ;)
Carolina Edvinsson

#8 - Bokdamen

Ny bekantskap för mig. Låter som en bok som jag skulle kunna tänka mig att läsa så småningom. Tack för den ruggiga smakbiten :)

#9 - Bokdamen

Ny bekantskap för mig. Låter som en bok som jag skulle kunna tänka mig att läsa så småningom. Tack för den ruggiga smakbiten :) Gör ett nytt försök och kommentarer (vet inte om det funkade förut)

#10 - Ugglanoboken

Spännande! Verkligen en dramatisk scen! Tack för smakbiten!

#11 - C.R.M. Nilsson

Spännande smakbit! :)

#12 - Isabella/Gråbekka

Så koselig du hadde det på bloggen din, skikkelig høst stemning!:) Dette var en ny forfattere for meg her også, så her må noteres ned:) Takk for smakebiten! Ønsker en fin mandag!:)

Svar: Tack så mycket! :)
Carolina Edvinsson