Fredagsfråga - utmaningar
 
 
Fredag och vardag och bokbloggsjerkan är tillbaka. Den här veckan handlar det om utmaningar bland bokbloggare och om jag har valt att hoppa på någon. Tänker du delta i några utmaningar i år och i så fall vilka? Jag brukar vara den första att anmäla mig till utmaningar men hittills i år har jag legat lite på latsidan. Det har liksom blivit lite för mycket känner jag och jag vet inte riktigt vilken jag ska välja, om jag ens ska välja någon alls. 
 
Tre-på-tre utmaningen
 
Jag har säkert missat en hel del, ber om ursäkt i förväg för det. Själv håller jag mig nog till min egen Goodreads reading Challenge och utmanar mig själv att läsa minst 100 böcker i år igen. Men jag kanske inte kan låta bli att peta lite i utmanigshögen ändå, om jag känner mig själv rätt. 
 
 
 
#1 - Lena

Kaosutmaningen och spänningsutmaningen och ett par egna blev det hos mig!

#2 - [Anna]

Kaosutmaningen, 3 på 3 och Spänningsutmaningen blir det här + några egna så jag får lite bukt med serier och hyllvärmare.

Svar: Ja, serier och hyllvärmare borde jag också ägna mig lite extra åt.
Carolina Edvinsson

#3 - Monika

Det finns verkligen massor av roliga utmaningar och de verkar bara bli fler och fler :)

#4 - Lottens Bokblogg

Jag måste nog kolla in den där Goodreadsgrejen ;-)

#5 - Jenny E.

Tre-på-tre-utmaningen tänkte jag inte ens på när jag skrev mitt svar. Jag är just nu så fokuserad på de som har börjat och har inte tänkt på de som kanske dyker upp senare under året.

#6 - Sanna

Man kan ju avvakta och bestämma sig lite senare på året också, när man kommit fram till vad man ändå skulle vilja läsa just i år

#7 - olle

topp 100-trippeln var fin. bara 3 böcker känns ju relativt överkomligt.

#8 - Vargnatts bokhylla

Ja det verkar inte vara dåligt med utmaningar att välja på! :)

#9 - Mia Eggimann

Ja det finns några att välja på,själv var jag sugen på världsutmaningen. Men vill ej ta på mig för mycket
Mia

#10 - Boklysten

Tre-på-tre är precis lagom för mig.

#11 - Holavedsbruden Ewa K

Tre på tre ser jag fram emot. Den är lite lagom.

#12 - Freja

100 böcker är nog mer än vad jag klarar av, den utmaningen hade definitivt räckt för mig. Fast sen behöver jag en liten puff för att inte bara läsa det jag är bekväm med, och då passar utmaningar bra!

#13 - C.R.M. Nilsson

De tre jag har skrivit upp mig på (Kaosutmaningen; Klassiska kvinnor; Boktolvan) får räcka för min del. Tre på tre har jag tänkt mig i höst, men annars ska jag nog inte hoppa på fler :)

#14 - Maria

Jag är med på Kaosutmaningen och Boktolvan. Klassiska kvinnor verkar intressant också. Och Tre på tre hakar jag på om den kommer i höst igen.