Vårenkät
 
 
 
 
Nu har jag blivit taggad av tre olika personer att göra den här enkäten (MonstersteffaSnowglitter och Johannas deckarhörna) så tack för det och här kommer den:
 
1. Vilket vårtecken längtar du mest efter?
Jag saknar solen! Och känslan av att inte ha en klumpig jacka eller tråkiga skor. 

2. Ett annat säkert vårtecken är när bokrean startar i slutet av februari. Har du någon särskild bok som du hoppas ska finnas till fyndpris på årets rea?
Jag har helt glömt bort att det kommer att vara bokrea, konstigt med tanke på att det faktiskt sker årligen och borde vara en av årets viktigaste händelser men jag ställer mig ofta tveksam till bokrean. Eller rättare sagt jag brukar såga utbudet och ändå klicka hem en hel hög med böcker. Men jag brukar köpa så kallade coffee table books på rean, sådana som jag aldrig läser men som är snygga att äga. Men Lars Lerins Naturlära, Annika Norlins Texter eller Johan Rheborgs Backstage får gärna finnas på bokrean för min del. 

3. Våren bjuder också på många nya böcker. Är det någon/några som du längtar extra mycket efter?
Jag ser (som vanligt) fram emot att se vad Gilla förlag har att bjuda på.

4. Finns det någon författare du önskar (men inte vet om det är aktuellt) ska komma med en ny bok/ uppföljare i vår eller senare under året?
Jag ser gära att Peter May eller Alex Marwood skriver något nytt som blir översatt till svenska. Och när kommer uppföljaren till Andreas Romans bok Doktor Joseph egentligen? Någon som vet något?

5. Många tycker det är roligt att uppdatera garderoben när våren kommer med t ex en ny jacka eller nya skor. Är du på jakt efter något särskilt vårplagg?
Jag borde kanske investera i ett par Converse

6. Finns det någon särskild debutant du ser fram extra mycket emot att läsa i vår, eller alternativt någon författare som för första gången översatts till svenska?
Nej, faktiskt inte. Jag brukar inte vara så bra på att upptäcka debutanterna tyvärr.

7. Det kommer också många nya pocketböcker i vår. Är det några särskilda titlar du har väntat på ska komma i pocket?
Katarina Wennstam - Skuggorna, Kristina Ohlsson - Lotus Blues, Neil Gaiman – Oceanen vid vägens slut och Nina Åkestam – Meningen med hela skiten 

8. Sist men inte minst, det är ju inte vår än och även vintern har ju sina positiva sidor. Berätta vad du tycker är bäst med vintern!
Just nu tycker jag att det är superbra med snö eftersom jag kan träna inkallning med Albus utan problem. Kasta snöbollar slår allt, till och med framför att leka med andra hundar. Sedan är det alltid mysigt att man kan vara inne och läsa en hel dag utan att få dåligt samvete.
 
 
Och just det ja, jag taggar: Carolina läserZellys bokblogg och Agnes bokblogg
 
#1 - Zelly

Tack snälla för taggen, kul den ska jag göra :)

#2 - Johanna

Kul att läsa dina svar! :)

#3 - C.R.M. Nilsson

Haha, för mig är snön tvärtom när det gäller att "träna" hunden (sju år gammal dam som fått göra som hon vill större delen av sitt liv). Det är så mycket spännande dofter i snön och hon är så utpräglad jakthund att det knappt går att få kontakt med henne. Men hon gillar också snöbollar, även om det förvirrar henne när de bara försvinner i snön :)

Svar: Haha, ja den ena hunden är aldrig den andra lik!
Carolina Edvinsson

#4 - Agnes

Kul! Jag svarar på enkäten nästa vecka på min blogg.

#5 - MonsterSteffa

Kul att läsa dina svar! :D
Köpte Meningen med hela skiten på Bokmässan, signerad och allt... Men vill inte ha kvar boken.. Intresserad?

Svar: Är den inte bra? Mjo kanske, fast kan lika gärna vänta på pocketversionen.. Så viktig känns den inte ;)
Carolina Edvinsson

#6 - MonsterSteffa

Det är väl ok, men lite för mycket självhjälpsbok över det hela för min smak. Trodde den skulle handla mer Åkestams utmattningsdepression :/

#7 - MonsterSteffa

Det är väl ok, men lite för mycket självhjälpsbok över det hela för min smak. Trodde den skulle handla mer Åkestams utmattningsdepression :/

Svar: Aha ja, självhjälpsböcker är ju faktiskt ingen höjdare!
Carolina Edvinsson

#8 - MonsterSteffa

Det är väl ok, men lite för mycket självhjälpsbok över det hela för min smak. Trodde den skulle handla mer Åkestams utmattningsdepression :/

#9 - Carolina läser...

Nu har jag svarat!

http://carolinalandin.blogspot.se/2015/02/varen-varenvar-ar-du.html