Top Ten Tuesday - Alla hjärtans dag
 
 
Alla hjärtans dag-tema på veckans Top Ten Tuesday och jag väljer att lyfta fram fem böcker som Inte borde läsas under den dagen. 
 
För att det här nog är den mest störda kärleksrelationen jag någonsin har läst om, inklusive Femtio nyanser..
 
Boken är superbra! Men den är så sorglig att jag nog inte skulle rekommendera att läsa den just under alla hjärtans dag. Den handlar om otrohet.
 
Sorgligt. Men bra. Så den här skulle jag ha både på listan att läsa på Alla hjärtans dag och att absolut Inte läsa på Alla hjärtans dag. Logiskt, eller hur?
 
På riktigt enda boken som har fått mig att gråta. Och gråta vill man inte göra just den här dagen.
 
Ibland tar kärleken slut, ibland slutar en att älska.
 
 
 
#1 - Monika

En dag har jag inte läst än, men jag såg filmen för något år sedan. Jag blev inte helt övertygad av den...

Svar: Hm, jag har nog också sett den men minns inte vad jag tyckte. Lite har man ju spoilat boken då på något sätt.. så berättelsen blir ju inte lika överraskande.
Carolina Edvinsson

#2 - Anna

Kul att vi tänkt lika men har helt olika böcker i våra listor! Och fasen, En dag borde jag ju också haft med, men jag gick aldrig så långt tillbaka i mina arkiv.

#3 - C.R.M. Nilsson

Liten parlör för älskande är kanske sorglig, men samtidigt är det en av de finaste kärleksskildringar jag har läst :)

Svar: Håller med!
Carolina Edvinsson

#4 - Clara

Jag håller verkligen med om nr 2, 3 och 4. Alla tre är riktigt bra, men för sorgliga för alla hjärtans dag. Däremot ska jag inom en snar framtid läsa både nr 1 och 5 från din lista, då många har sagt att de är bra. Blir dock lite tveksam när du skriver att om nr 1 och femtio nyanser i samma mening... Men men, det blir nog spännande.

Jag kom på att jag inte har kommenterat hur snygg den nya designen på bloggen är. Supersnygg!

Svar: Jag blev jättearg när jag läste Underbara helvete, och det är väl iofs bra att en bok berör, men inte på det sättet känner jag. Hon får inte ha på sig vad hon vill, inte prata med vem hon vill, han nästan slår henne vid något tillfälle och ändå beskrivs relationen som romantisk. Nej nej nej säger jag ;)
Tack!
Carolina Edvinsson

#5 - Lottens bokblogg

Jag tyckte väldigt mycket om En dag. Den är ju väldigt sorglig. Men samtidigt så är det ju en väldigt fin beskrivning av kärlek.